Actueel

Wij zijn voortdurend op zoek naar manieren om de zorg te verbeteren. Daarom zetten wij in op thema’s als vitaliteit, beter wonen, inzicht in de LVB-leefwereld, innovatie en partnerschap. We werken aan verschillende projecten en initiatieven om dit te realiseren.

Homerun Lifecoaches

Het zal je gebeuren. Je zit diep in de schulden, je voelt je rot en ja, regelmatig neem je dan een blowtje. Even niet meer voelen… Het is chaos in je leven. En nou heb je ook weer een brief dat je naar die werkcoach bij de afdeling Werk & Inkomen van de gemeente toe moet. Want je moet een baan zoeken, anders raak je ook nog je uitkering kwijt. Maar hoe dan?! Alles gaat al steeds mis… Dan ga ik maar gewoon niet…

Lees hier meer over

De Kook app blog

De Kook app van Humanitas DMH ondersteunt mensen met een licht verstandelijke beperking en mensen met een andere hulpvraag bij het zelfstandig en met plezier bereiden van gezonde maaltijden. De Kook app helpt bij het boodschappen doen en bij het koken binnen een passend budget.

Lees hier meer over

De LVB Xperience

Wat doe je in een onbekende omgeving, waar je niet goed begrijpt wat ze van je willen? Je wordt lacherig. Voelt je opgelaten. Of zegt niets meer, trekt je terug en loopt weg. Welkom in de wereld van jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB). In de LVB Xperience van Humanitas DMH kunnen deelnemers een dagdeel lang de wereld van LVB’ers ervaren. En dat is best confronterend.

Lees hier meer over